Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Puncte de interes

Centrul de Informare și Prezentare Turistică

Orașul Babadag este situat în zona centrală a județului Tulcea, spre sud-est, ca și coordonate geografice fiind plasat la 44°53′36″ latitudine nordică și 28°42′43″ longitudine estică. Este cea mai mare unitate teritorial administrativă din județ, după orașul Tulcea. Până în municipiul Tulcea, reședința de județ, sunt 37 de km rutier și 39 pe calea ferată.

Vezi mai mult

Locul de joacă cu apă

Este o premieră în România, deoarece este într-un spațiu public (Parcul Central al Orașului) și toți cei care doresc să se răcorească sau să se joace cu apa o pot face fără nicio problemă, respectând anumite condiții care vor fi afișate la fața locului. Acest proiect are rol și de fântână arteziană pe timp de noapte, cu jocuri de apă și lumini ambientale.

Vezi mai mult

Sală de sport multifuncțională

180 de locuri, s-au făcut ultimele retușuri. După recepție avem obligativitatea să racordăm clădirea de la 220v la 380v pentru funcționarea optimă a acesteia. Deja documentația este depusă la Enel si așteptăm racordarea cât mai rapidă a sălii de sport. Această sală este dotată cu vestiare (dușuri, toalete), cameră de prim ajutor, cameră de monitorizare video, centrală de încălzire, chiller, aer condiționat, suprafață de joc multifuncțională (fotbal, handbal, baschet, volei, tenis).

Vezi mai mult

Ultima actualizare: 08:49 | 24.05.2024

Sari la conținut